2016-03-03 08:21:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A bolygóállások kedvezőtlenül hatnak önre

Napi horoszkóp március 3-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. A mai nap nem alkalmas a fontos tárgyalások lebonyolítására, vagy bonyolult, vitás ügyek rendezésére. Most csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon. Veszekedős hangulatban lehet, ne engedje, hogy elragadják az indulatai.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Ez a bolygóállás kedvez önnek, de csak akkor, ha képes megőrizni a könnyedségét. Ma ne akarja megváltani a világot, a nehéz ügyek rendezését halassza máskorra. Egy baráti találkozó sok örömet okozhat önnek!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Kérjen segítséget, ha tanácsra, vagy támogatásra szorul! A legrosszabb, amit tehet, ha mindent egyedül akar megoldani… A mai bolygóállások kedveznek mindenféle együttműködésnek, a magánéletben és a munkahelyen egyaránt!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Ne zárkózzon magába, ossza meg a problémáit a szeretteivel. Elképzelhető, hogy ma egy új kapcsolat veszi kezdetét, ha ön egyedülálló, akkor ne szalassza el az alkalmat az ismerkedésre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bak jegyében áll. Ez nagyon kedvez önnek, remekül halad a feladataival. A tárgyalásai kedvezően alakulnak és új kapcsolatokra is szert tehet, amelyek később a segítségére lesznek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Ma minden simán megy a munkahelyén. Ha valakivel konfliktusa van, akkor ma tisztázhatja vele a problémákat. Ez a tranzit egy új románc lehetőségét is jelzi!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Ettől enervált lehet, legszívesebben ki sem kelne az ágyból. Próbálja meg jól beosztani az idejét, mert könnyen elúszhat a feladatokkal. A munkahelyi vitákat kerülje el.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Ne számítson arra, hogy ma sok mindent el tud intézni, sajnos a bolygóállások kedvezőtlenül hatnak önre. Várja ki ennek a tranzitnak a végét a fontosabb tárgyalásokkal.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Kellemes, békés nap elébe néz. Ma minden simán fog menni, jól halad a feladataival. Minden úgy alakul, ahogy azt korábban eltervezte. A pénzügyekkel azonban legyen óvatos, mert most fenn áll a veszélye annak, hogy ész nélkül költekezik!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Kedvező önnek ez a bolygóállás, főként a szerelmi energiák erősödnek az életében. A párkapcsolata most igazán harmonikus, és sok örömet ad önnek. Ha ön egyedülálló, akkor megismerkedhet valakivel, aki teljesen elbűvöli a nyíltságával és a humorával.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében áll. Ma érzékenyebb lehet a szokásosnál, könnyen a szívére veszi az ártatlan megjegyzéseket is. Munka után sétáljon egy nagyot, és rendezze a gondolatait!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Ön ma igazán elemében érzi magát, senki és semmi nem tudja elrontani a jókedvét. Délután adódhat néhány probléma, de ön könnyedén megoldja őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: